Zoek vacatures


Intercedent(e)

Titel: Intercedent(e)
Werkgever: Mainwork
Plaats: weert
Provincie: Noord-Brabant, Limburg

Reageer op deze vacature
Wat ga je doen?

Mainwork is een jonge en dynamisch organisatie en bemiddelt personeel in de sectoren Industrie, Techniek, Logistiek, Transport en Office vanaf LBO t/m HBO niveau. Met onze diensten, Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie en Payrolling bieden wij voor iedereen een passende personeelsoplossing. Momenteel zijn we binnen onze organisatie op zoek naar een Intercedent. Als intercedent ben je de belangrijkste schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Je werkt in een dynamische omgeving en doen beroep op je flexibiliteit en je ondernemerschap. In deze zelfstandige en uitdagende baan ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van intakegesprekken, matchen van vraag en aanbod, actieve marktbenadering voor werving van nieuwe klanten, relatiebeheer, planning en het verzorgen van de administratieve afwikkeling.

Wat zijn de werktijden?

Dagdienst

Wat wij vragen

Wij vragen HBO werk- en denkniveau, met minimaal één jaar ervaring in de uitzendbranche. Je kunt goed plannen en organiseren en onder druk goed presteren. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, de wil om resultaten te boeken en te scoren. Je hebt een commerciële instelling en een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Wij bieden

Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid. Je komt te werken in een jong, dynamisch team met een open en informele werksfeer. Hierbij bieden wij een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.

Voor meer informatie kun je vragen naar Natasja Matthes, tel 0495-583358 of loop even binnen bij onze vestiging. Ook kun je ons vinden op internet: www.mainwork.nl


Reageer op deze vacature