Zoek vacatures


Internationaal Field Service Engineer - Werving & Selectie

Titel: Internationaal Field Service Engineer - Werving & Selectie
Werkgever: Adecco
Plaats: Panningen
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Panningen

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
In deze functie ben je actief in reparatie en onderhoud van CNC bewerkingsmachines welke wereldwijd geplaatst zijn. Je reist zelfstandig naar locaties waar de storing dient te worden beoordeeld. In overleg met de klant maak je een inschatting van werkzaamheden en werkt nauw samen met de Service Werkvoorbereider en Customer Support Engineers. Storingen zijn zowel mechanisch- als elektrisch of besturingstechnisch van aard. Je repareert en verhelpt zelfstandig storingen aan machines en zorgt ook voor periodiek onderhoud hiervan.. Daarnaast ga je ook revisiewerkzaamheden uitvoeren.

Profiel:
Relevante ervaring met CNC bewerkingsmachines en machinebouw is vereist.
Afgeronde opleiding WTB. Je hebt kennis van besturings- en elektrotechniek een bent een goedgeleerd vakman. Je beschikt over een service- en klantgerichte instelling, bent flexibel, zelfstandig en oplossingsgericht. Je hebt teven goede basiskennis van de Engelse en Duitse taal.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie. Een zeer innovatieve organisatie waar passie voor techniek voorop staat! Zoek jij een nieuwe uitdaging in een afwisselende en technische hoogstaande werkgever? Neem contact op!

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature