Zoek vacatures


Internationale Kraanmonteur

Titel: Internationale Kraanmonteur
Werkgever: Adecco
Plaats: ALMERE
Provincie: Flevoland

Reageer op deze vacature
Locatie:
ALMERE

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Als internationaal kraan monteur verzorg je de service en onderhoud aan grote (rubs)kranen. Deze zijn gestationeerd in de EMEA regio (Rusland, Afrika, Europa, Midden Oosten). Je reist veelal naar buitenlandse locaties en verhelpt storingen en verleend service op locatie. (Dit zal één derde van je werkzaamheden omvatten). Naast het op locatie verhelpen van storingen, los je ook veel storingen op via de telefoon of via e-mail verkeer. Het merendeel van de storingen is op elektronica vlak. Je helpt daarnaast met de technische aspecten bij offerte trajecten en beheerd het magazijn in Almere waar alle reserve onderdelen liggen (twee derde).

Profiel:
Een aantal jaren ervaring als allround monteur (bij voorkeur op internationale schaal). Je hebt kennis van dieseltechniek, mechanische aandrijvingstechniek, besturingstechniek en uitstekende elektronica kennis. Goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek is ook grote pré.
Als kraan monteur ben je een techneut in hart en nieren, je hebt een afgerond technisch diploma op mbo niveau (bijvoorbeeld MTS werktuigbouwkunde, SOMA of MBO Autotechnicus, aangevuld met diverse technische cursussen.

Bedrijfsinformatie:
Een internationale kranenbouwer

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature