Zoek vacatures


Jr. Product Designer

Titel: Jr. Product Designer
Werkgever: Ajilon
Plaats: Overijssel
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Locatie:
Overijssel

Werkzaamheden:
Wij zoeken een Jr. Product Designer die zich binnen onze organisatie gaat ontwikkelen van een Junior tot een Senior Engineer/Designer m.b.t. het ontwerpen en engineeren van technische aandrijf techniek en systemen en het ontwikkelen van een reproduceerbaar productieproces en productiemiddelen. Je begeleidt de fabricage bij het produceren van het proto type, je verricht metingen, beoordeelt en bewaakt de normen en specifi catievereisten en legt de specifi caties vast in de TPD. Ook het mede oplossen van kwaliteitsproblemen en het integrale overleg hierover vormt een onderdeel van de functie, alsmede de inkoop van specifieke tooling. In deze functie werk je nauw samen met Product Manager(s), Projectteam leden en heb je veelvuldig contact met internationale klanten en onze Aziatische productielocatie. Vanwege het internationale karakter van onze organisatie kan het (op termijn) nodig zijn dat je incidenteel voor een korte periode engineeringsactiviteiten gaat uitvoeren in onze Chinese vestiging, technische ondersteuning biedt aan het Sales Netwerk tijdens internationaal klantenbezoek en/of beurspresentaties.

Profiel:
Deze veelzijdige key position is geschikt voor een starter met enige ervaring. Je hebt een HBO/WO TN of Electrotechniek achtergrond. Beschikt over de combinatie tussen een hands-on mentaliteit en creatief denken. Je bent analytisch, resultaatgericht , communicatief sterk, zeer leergierig en ambitieus. Je wilt je binnen onze organisatie zowel qua kennis- als op persoonlijk niveau gaan ontwikkelen tot Sr. Engineer/Designer. Voor meer informatie bel of mail naar: marc.rutgers@ajilon.nl 06 131 218 56

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Technology is een landelijke specialist in het bemiddelen van technici (Mbo-,Hbo- en Wo-niveau). Vanuit verschillende vestigingen in Nederland zijn we actief in de vakgebieden: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica en (zware) Industrie.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature