Zoek vacatures


Junior accountmanager: commerciele leergierige MBO-ers

Titel: Junior accountmanager: commerciele leergierige MBO-ers
Werkgever: Adecco
Plaats: 'S-GRAVELAND
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
'S-GRAVELAND

Salaris indicatie:
1733.00 per maand

Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Je werkt eerst bij het hart van de organisatie: het aanmelden van nieuwe leden. Je doet dit door hoog opgeleide medewerkers van diverse bedrijven te benaderen. Je gaat met ze in gesprek en hebt een inhoudelijk gesprek met hen. Je vertelt wat dit kenniscentrum doet en nodigt ze uit om eens een kennissessie bij te wonen. Je organiseert alles rondom het bezoek. Door dit werk te doen raak je bekend met alle onderdelen van de organsiatie en leer je haar leden kennen. Je kunt na minimaal 8 maanden tot een jaar kijken welke vervolgstap passend is. Dit kan nationaal zijn, maar internationaal is ook mogelijk. Vervolgstappen kunnen bijv zijn: accountmanager, recruiter, callcentermanager of trainer.

Profiel:
Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Je bent commercieel gedreven en hebt ervaring in met het telefonisch contact. Je wil nu graag een stap maken richting accountmanagement en staat open voor een leertraject. Je bent empathisch, klantgericht en kan goed luisteren.
Je denkt mee, bent flexibel en communicatief vaardig, ook op directieniveau. Je bent voor 28 of 35 uur per week beschikbaar (werkdagen van 9 tot 17 uiur en een uur pauze). Salaris is € 10,- tot € 11,50 bruto per uur. Reiskosten en bonusregeling gelden vanaf 3 maanden.

Bedrijfsinformatie:
Een kenniscentrum in Hilversum, waarbij hard werken, betrokken zijn en tijd voor een lolletje hand in hand gaan. Ze zoeken commerciele mensen die aan het begin van hun carriere staan en er zijn volop groeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal is mogelijk. Reageer dus snel!

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature