Zoek vacatures


Junior CNC verspaner

Titel: Junior CNC verspaner
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en Hbo-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Durf jij het aan om de verantwoordelijkheid te nemen van onze nieuwe CNC Kantmachine? Ben jij onze high potential die net zijn opleiding in de fijnmechanische techniek heeft afgerond en toe is aan een leuke of juist zijn 1e uitdaging met veel toekomstperspectief? Neem dan direct contact met mij op of laat je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken!
Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van fijn RVS plaatwerk. Of het nou om medische instrumenten gaat of juist onderdelen voor in de vliegtuigbouw. Wij klaren de klus in een zo efficiënt mogelijke manier. Dit alles in hele hoge toleranties dus nauwkeurigheid is geboden.
Binnenkort krijgen wij onze nieuwste aanwinst binnen namelijk, een CNC Kantbank voorzien van de allernieuwste snufjes die het werk kwalitatief naar een hoger niveau brengt.
Ter versterking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde fijnmechanicus die deze taak op zich neemt.

Functie-eisen
  • Een fijnmechanische afgeronde opleiding (Leidse Instrumentenmakersschool, Werktuigbouwkunde, verspanen of vergelijkbaar);
  • Of enige relevante werkervaring als fijnmechanicus;
  • Ervaring in het CNC verspanen;
  • Oog voor detail en ambitieus om verder te leren;
  • Bereid om meerdere werkzaamheden op de werkvloet uit te voeren en dus fungeren als allrounder.
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
  • Persoonlijke loopbaan begeleiding;
  • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden;
  • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie omtrent de vacature neem dan contact op met Amit Gopi op telefoonnummer 010-2239621 of klik op de sollicitatiebutton en laat direct je cv achter.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature