Zoek vacatures


Junior Engineer Elektrotechniek

Titel: Junior Engineer Elektrotechniek
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Noord-Holland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Noord-Holland /

Omschrijving:

Jouw nieuwe werkgever
Onze klant is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau dat diensten verleent in verschillende branches waaronder Infrastructuur, Olie & Gas, Industrie, Milieu en Voeding. Met ruim 5000 medewerkers werkt onze klant vanuit 50 kantoren wereldwijd aan projecten. In Nederland heeft deze klant 9 kantoren verspreid door het land.

Jouw nieuwe functie
Als Junior Engineer Elektrotechniek richt jij je voornamelijk op het ontwerpen van gebouwgebonden E-installaties. Denk hierbij aan brandmeldinstallaties, beveiliging, verlichting, etc. Omdat je voor een advies- en ingenieursbureau komt te werken zal jij veel werken in projecten bij klanten. Op een proactieve manier ben je in staat om de behoefte van de klant te vertalen naar concrete oplossingen.

Wat heb jij nodig om succesvol te zijn?
De ideale kandidaat heeft een HBO of WO studie richting Elektrotechniek afgerond. Daarnaast is het een pre als je over 1-2 jaar relevante werkervaring binnen de elektrotechniek beschikt. Als persoon ben jij: technisch ingesteld, oplossingsgericht, nauwkeurig en vindt jij het een uitdaging om projecten tot een succes te maken.

Wat krijg je daar voor terug?
Onze klant biedt een uitdagende functie voor iemand die klaar is voor zijn eerste- of tweede stap binnen de Elektrotechniek. Een mooie functie bij een internationaal georiënteerde organisatie voor iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen in de elektrotechniek.

Wat moet je doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature