Zoek vacatures


Junior Engineer Procestechniek

Titel: Junior Engineer Procestechniek
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Noord-Holland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Noord-Holland /

Omschrijving:

Jouw nieuwe werkgever
Onze klant is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau dat diensten verleent in verschillende branches waaronder Infrastructuur, Olie & Gas, Industrie, Milieu en Voeding. Met ruim 5000 medewerkers werkt onze klant vanuit 50 kantoren wereldwijd aan projecten. In Nederland heeft deze klant 9 kantoren verspreid door het land. 

Jouw nieuwe functie
In jouw rol als Junior Engineer Procestechniek houdt jij je voornamelijk bezig met het ontwerp, de bedrijfsvoering en de bediening van installaties uit de procesindustrie. Omdat je voor een  advies- en ingenieursbureau komt te werken zal jij veel werken in projecten bij klanten. Op een proactieve manier ben je in staat om de behoefte van de klant te vertalen naar concrete oplossingen en diensten.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
De ideale kandidaat heeft een HBO of WO studie op gebied van Procestechniek afgerond. Daarnaast is het een pre als je over 1-2 jaar relevante werkervaring beschikt. Als persoon ben jij: technisch ingesteld, oplossingsgericht, nauwkeurig en vindt jij het een uitdaging om projecten tot een succes te maken.

Wat krijg je daar voor terug?
Onze klant biedt een uitdagende functie voor iemand die klaar is voor zijn eerste- of tweede stap binnen de procestechniek.  Een mooie functie bij een internationaal georiënteerde organisatie voor iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen in de techniek.

Wat moet je doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature