Zoek vacatures


Junior Project Manager Insurance

Titel: Junior Project Manager Insurance
Werkgever: Hays
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam / Noord-Holland

Omschrijving:
Onze klant is een adviesorganisatie die verzekeraars adviseert hoe de brug te slaan tussen technologie en business. Door een praktische visie op informatietechnologie helpen ze de klant in grote verandertrajecten. Vanwege groei zoeken wij momenteel een Junior Project Manager Insurance.

De organisatie
De klant is een middelgrote adviesorganisatie met bijna 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld. Met meer dan 100 medewerkers werkt de organisatie voor toonaangevende nationale en internationale verzekeraars. Veranderingen in de verzekeringsbranche op het gebied van wetgeving, informatietechnologie en klantvragen spelen een centrale rol in het dagelijkse werk.

De functie
De Junior Project Manager Insurance vervult een inhoudelijke rol richting klanten en een coördinerende rol intern. Intern stuur je junior Business Consultants aan en help je hen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor je teamdoelstellingen wat betreft budget, omzet en groei. Bij de klant ben je medeverantwoordelijk voor de delivery van één of meerdere projecten op snijvlak van business in IT. Daarnaast ben je in staat een klantrelatie goed te onderhouden en uit te bouwen. In deze functie rapporteer je aan een Senior Project Manager.

Profiel
Een HBO+ of academisch diploma in bij voorkeur een bedrijfskundige richting; Minimaal 4 jaar werkervaring, waarvan 2 als Project Manager van complexe projecten; Ervaring binnen de verzekeringsmarkt of aangrenzende markten; Kennis van het primaire proces bij verzekeraars; Ervaring met het aansturen van teams in een projectmatige omgeving; Je bent proactief en doet al het nodige om de business-doelstellingen te bereiken.

Interesse?
Stuur dan je CV op via onze website. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jaap Jonkers op nummer 0612099994.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature