Zoek vacatures


Junior Structural Engineer

Titel: Junior Structural Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Geldermalsen
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever verkoopt geïsoleerde paneelsystemen. Deze geprefabriceerde elementen bieden een groot aantal voordelen in vergelijking met conventionele, op de bouwplaats samengestelde dak- en gevelsystemen. Onze opdrachtgever biedt brede technische ondersteuning aan alle betrokkenen in het bouwproces.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4224? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Dennis Schepers op telefoonnummer: 040-2350799.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een junior structural engineer met een sterk commercieel gevoel. Samen met een collega word je verantwoordelijk voor de verkoop van producten in de Benelux. Naast de verkoopactiviteiten zoals het maken van offertes en constructieve berekeningen en nabellen naar klanten, maken ook technische advisering aan verwerkers, aannemers en eindgebruikers onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden. Met de productieafdeling in Engeland overleg je regelmatig over de producten en producttoepassingen. Uiteraard behoort ook de after-sales tot jouw takenpakket.

Functie-eisen

• De juiste kandidaat beschikt naast uitstekende commerciële feeling over een succesvol afgeronde opleiding op MBO+/HBO niveau (Bouwkunde, Constructie of Werktuigbouw) en affiniteit met staalbouw en/of industriële bouwmethoden.
• Je wacht niet af, maar zoekt continue naar kansen in de markt en weet wat klanten en prospects van jou mogen verwachten.
• Een servicegerichte instelling is daarom essentieel.
• Vanwege het internationale karakter van de onderneming is goede beheersing van de Engelse taal een vereiste.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature