Zoek vacatures


Junior Technicus / Aankomend Engineer W

Titel: Junior Technicus / Aankomend Engineer W
Werkgever: Ajilon
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland

Locatie:
Den Haag

Werkzaamheden:
Voor onze opdrachtgever een adviesbureau in de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar een Junior Technicus / Engineer W gebouw gebonden installaties. Als aankomend engineer wordt er van jou verwacht dat je de uitdaging aan gaat om ontwerp werkzaamheden over gebouwinstallaties, energiebesparing en duurzaamheid aan te vliegen samen met je collega’s. Werkzaamheden: - Advisering - Ontwerpwerkzaamheden - Tekenwerkzaamheden - Controleren van ontwerptekeningen en begrotingen - Contact met externe partijen Dit adviesbureau staat bekend om innovatieve technieken, oplossingen en adviezen.

Profiel:
Wie ben jij? - In het bezit van een HBO of TU opleiding richting installatietechniek E of W - Enige jaren (1 – 5 jaar) ervaring binnen de installatietechniek - Affiniteit met de installatietechniek - Ambitie om door te groeien tot zelfstandig engineer - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Goede communicatieve vaardigheden - Representatief De geschikte kandidaat is erg ambitieus en heeft al enkele ervaring opgedaan binnen de installatietechniek. Arbeidsvoorwaarden: Contractduur nader te bepalen met de intentie voor een vast dienstverband, salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Spreekt het bovenstaande jouw aan stuur dan direct je cv, stephanie.de.laaf@ajilon.nl ! Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Stephanie de Laaf, 06-20252779. Ajilon is continu op zoek naar specialisten, om onze vacatures actueel te delen hebben wij een Linkedin groep “Ajilon Engineering West”. Sluit deze vacature niet aan op je kennis, kunde of ambitie meld je dan aan voor de groep. https://www.linkedin.com/groups?gid=7447846&trk=my_groups-b-grp-v Ajilon Engineering West (Installatietechniek E/W, Bouwkunde, Civiel en Infra). Wij zorgen voor een best fit tussen werkgever en werknemer in de regio West Nederland.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever betreft een informele organisatie. Het betreft een sociale omgeving met een open cultuur, eerlijkheid en samenwerking staat hoog in het vaandel. Bij deze organisatie krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen maar dit moet wel vanuit jezelf komen. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met technische voorzieningen voor gebouwen waar duurzaamheid en energiezuinigheid hoog in het vaandel staat. Zij worden ingezet voor o.a.; - Ontwerpwerkzaamheden voor de Utiliteit te denken aan kantoren, ziekenhuizen, scholen etc. - Aanbestedingstrajecten - Directievoering - Haalbaarheidsonderzoeken

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".