Zoek vacatures


Juridisch Contractmanager

Titel: Juridisch Contractmanager
Werkgever: Cofely
Plaats: Oisterwijk
Provincie: Noord-Brabant, Gelderland, Zeeland, Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

COFELY is de grootste technische dienstverlener van Nederland en draagt bij aan een betere wereld met duurzame technologie! Technologie kent voor ons geen geheimen. Er is geen onderneming met meer kennis en ervaring in technologie dan Cofely. Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden. Cofely Zuid Nederland heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Wij verzorgen bij onze klanten het onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Maastricht-Airport, Oisterwijk en Terneuzen en vanuit de diverse projectlocaties verspreid over de provincies. Bij Cofely Zuid Nederland werk je in een team van 1700 medewerkers.

Functieomschrijving

Als contractmanager waarborg je de contractuele belangen van Cofely bij utilitaire en industriële projecten in zowel de aanbiedings- als realisatiefase. In de tenderfase signaleer je kansen en mogelijkheden welke contracten bieden en analyseer en beoordeel je af te sluiten geïntegreerde contracten op potentiële juridische en commerciële risico’s en adviseert hierover. Je ondersteunt de tendermanager & projectdirectie tijdens onderhandelingen met opdrachtgevers en adviseert deze over contractuele condities, het voorkomen en beperken van risico’s en aansprakelijkheid en de gewenste vorm en inhoud van de af te sluiten contracten.

Daarnaast ondersteun je de projectteams in de realisatiefase op juridisch en commercieel gebied. Je beheert afgesloten contracten, fungeert als geweten van de projectmanager en bent tijdens de uitvoering vraagbaak voor interne afdelingen. Naast de tender- en projectdirectie/projectmanager werk je hecht samen met uitvoeringsteams, de inkoopafdeling en Bedrijfsjuristen van de afdeling Juridische Zaken. Je rapporteert aan de manager finance en control en projectmatig aan de Tender- of Projectmanager. In deze functie is je standplaats Oisterwijk maar ben je ook veelvuldig werkzaam op andere locaties in Zuid Nederland.

Wat zijn enkele taken waar jij je mee bezig houdt?

  • contractuele onvolkomendheden of tegenstrijdigheden in het contract of bestek
  • afwijking in de voorwaarden van bankgaranties
  • afwijkingen in de soort, of dekking van een, verzekering
  • voorwaarden voor een samenwerking
  • afwijkingen ten opzichte van de standaardvoorwaarden
  • afwijkingen van de normale betalingsprocedure en risicovolle betalingsprocedures

 

Hiernaast ben je betrokken bij projectuitvoering bij het opstellen van omvangrijke, of van de normale procedure afwijkende, meerwerk opgave. Je onderneemt acties ter voorkoming van claims, vorderingen of aanspraken en je onderneemt actie om de rechten van Cofely op het gebied van aanspraken veilig te stellen. Als Contractmanager bevorder je contract awareness binnen het eigen bedrijf en implementeer je best practices in samenwerking met collega’s uit andere Cofely onderdelen. Ben jij de persoon die deze verantwoording kan dragen? Vind jij het leuk om zelfstandig te werken en toch onderdeel te kunnen zijn van een grote groep? Pak deze uitdaging dan aan en reageer!

Functie-eisen

Je hebt een juridische opleiding op universitair niveau succesvol afgerond en enkele jaren werkervaring binnen projectenorganisaties. Dan wel vergelijkbare ervaring opgedaan in andere functies. Hiernaast heb je een aantoonbare affiniteit met de installatiebranche en ben je een systeemdenker!

 

Competenties

· Teamspeler

· Analytisch

· Resultaatgericht

 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Zo heeft Cofely speciaal voor haar medewerkers prijsafspraken gemaakt met een aantal bedrijven. Daardoor profiteer jij van kortingen tot wel 65% op onder meer auto- en computeronderdelen, mobiele telefonie en reizen. Daarnaast hebben we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor je en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer meteen! Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met recruiter Larren van Meeteren, 06-1433 9302. Wij beantwoorden je vragen graag. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature