Zoek vacatures


Klantenservice medewerker

Titel: Klantenservice medewerker
Werkgever: Adecco
Plaats: GRONINGEN
Provincie: Groningen

Reageer op deze vacature
Locatie:
GRONINGEN

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Je bent het allereerste aanspreekpunt van een klant van Enexis die een vraag heeft. Jij doet er alles aan om deze vraag juist te beantwoorden. En het leuke is je kunt dit kunt doen op de manier zoals jij zelf graag geholpen zou willen worden! De vragen die mensen hebben kunnen gaan over o.a. aan- afsluitingen, slimme meters en zijn veelal technisch van aard. We zoeken kandidaten die analytisch sterk zijn, communicatief vaardig, klantgericht, kwaliteitsgericht en resultaatgericht. Daarbij ben je goed coachbaar. Je moet thuis willen en kunnen werken.

Profiel:
Miniaal MBO +, voorkeur gaat uit naar HBO werk- en denkniveau. Ervaring als Klantenservicemedewerker is gewenst. Daarnaat is ervaring in energiebranche een pré. Je bent 36 uur per week beschikbaar, werktijden maandag t/m vrijdag tussen 08.00-18.00 uur. Thuiswerken is een vereiste.
Interesse, stuur dan je CV en motivatiebrief naar enexis@adecco.nl of belt voor meer vragen naar 088-8575216

Bedrijfsinformatie:
Enexis beheert het energienetwerk in 7 provincies in Noord-, Oost-, en Zuid-Nederland. Zij zorgen ervoor dat gas en elektriciteit van de energieleveranciers veilig bij de klant terecht komen. Enexis is verantwoordelijk voor de aansluiting van ongeveer 2,6 miljoen huishoudens, bedrijven en overheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature