Zoek vacatures


Klantenservice medewerkers (native Vlaams en/of Frans)

Titel: Klantenservice medewerkers (native Vlaams en/of Frans)
Werkgever: Adecco
Plaats: ROTTERDAM
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
ROTTERDAM

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Als Medewerker Insurance draag je zorg voor een goede afhandeling van al het binnenkomende telefoon, email en chat verkeer ten behoeve van de Belgische insurance klantenbase. Een belangrijk onderdeel hierbinnen is de afhandeling van claims van onze klanten. Voor de afwikkeling van claims zul je zowel inbound aks outbound telefonisch contact hebben met klanten, repair centers en netwerken in Belgie. Daarnaast verricht je alle voorkomende administratieve werkzaamheden op de Insurance afdeling.

Profiel:
Callcenter ervaring is gewenst. Affiniteit met telecom, ervaring in klantenservice. Goed kunnen schakelen tussen verschillende computersystemen. Je beschikt over een klantgerichte instelling. Je hebt bij voorkeur ervaring in de verzekeringsbranche.
Je hebt MBO werk- en denkniveau. Een uitstekende beheersing van (West) Vlaams (of Nederlands) en Frans is een must. Daarnaast heb je goede kennis van Word en Excel.Bedrijfsinformatie:
Onze relatie is een verzekeraar op het gebied van mobiele telefonie. In maart zullen zij verhuizen van Amersfoort naar Rotterdam. Door deze verhuizing zijn er vacatures ontstaan voor zowel FULLTIME als PARTTIME native Vlaamstalige en/of Franstalige klantenservice medewerkers.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature