Zoek vacatures


Koelmonteur

Titel: Koelmonteur
Werkgever: V-NOM
Plaats: Schiedam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Service / Koelmonteur F-gassen maak je deel uit van een stabiele totaalinstallateur die alle expertise in huis heeft op het gebied van energie, ICT en installatietechniek. Als service / Koelmonteur F-gassen onderhoudt en repareert u, zelfstandig of in samenwerking, installaties t.b.v. verwarming, ventilatie en luchtbehandeling. Bovendien lokaliseert en verhelpt u storingen aan genoemde installaties. U verzorgt een heldere rapportage over de door u uitgevoerde werkzaamheden en adviseert in voorkomende gevallen uw klanten over de werking van de installatie.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van het diploma servicemonteur en deze is aangevuld met de opleiding koeltechniek/F-gassen. Certificaten NEN3140 en VCA zijn actueel op je CV. Door je opgebouwde werkervaring ben je direct inzetbaar voor als ambassadeur voor de organisatie en als servicemonteur F-gassen. Jouw rol als adviseur naar de opdrachtgever toe heb je uitstekende communicatieve eigenschappen ontwikkeld. Daarnaast ben je voor je team een echte teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie
Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature