Zoek vacatures


Kraanmonteur

Titel: Kraanmonteur
Werkgever: V-NOM
Plaats: Zwijndrecht
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Kraanmonteur maak je deel uit van een echte specialist in het repareren en reviseren van hoogwerkers, heftrucks en spreaders van elk merk, type, capaciteit en afmeting. Het betreft een fulltime functie als monteur in de werkplaats, maar zo nu en dan zullen er ook zeker werkzaamheden op locatie plaatsvinden. Je zal je voornamelijk bezig met het repareren en onderhouden van diverse soorten machines en krijgt daarbij veel vrijheid en zelfstandigheid in het werk!

Functie-eisen

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het volgende functieprofiel:

  • Je beschikt over een ruime ervaring ( enkele jaren ) als monteur van zwaar materieel, vrachtwagens, grondverzetmachines, heftrucks, hoogwerkers, enz.
  • Je bent gemotiveerd, flexibel en collegiaal ingesteld.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B(E)

 

Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature