Zoek vacatures


Kwaliteitsmanager duurzaam wonen

Titel: Kwaliteitsmanager duurzaam wonen
Werkgever: Adecco
Plaats: AMSTERDAM
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
AMSTERDAM

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Als kwaliteitscontroleur ben jij degene die de kwaliteit van alle uitgevoerde energiebesparende maatregelen controleert. Denk aan woningisolatie, cv-ketels vervangen en zonnepanelen. Als dat nodig is, doe je daarvoor ook de benodigde metingen, zoals IR-metingen en luchtmetingen in woningen. Naar aanleiding van de uitkomsten maak je een rapport en doe je aanbevelingen richting de bewoners en onze bouw- en installatiepartners. De verkregen gegevens en de rapportage voeg je toe aan ons CRM-systeem Salesforce.

Profiel:
Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring met duurzaamheid en energiebesparing in woningbouwkundige projecten. Je hebt ervaring met en kennis van IR-fotografie, rooktesten, temperatuur, (lucht)vochtigheid, luchtkwaliteit en binnenmilieu van woningen.

HBO werk- en denkniveau (technische richting)

Bedrijfsinformatie:
Wij willen huiseigenaren helpen hun huis zo energiezuinig mogelijk te maken. Huis voor huis, wijk voor wijk. Met een energiebesparingservice, een vernuftig IT-platform en een team vol gepassioneerde goalgetters.Wij zetten onze duurzame ambities daadwerkelijk om in concrete resultaten.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature