Zoek vacatures


Laser Operator

Titel: Laser Operator
Werkgever: WBM Staalservice
Plaats: Stramproy
Provincie: Limburg

Zoek jij naar een uitdaging in de technische sector?
Ben jij een persoon die interesse heeft in de techniek en graag wil werken in een familiair bedrijf met veel perspectief?
Dan is WBM Staalservice opzoek naar jou!


Wij zoeken een Laser Operator die affiniteit heeft met metaal en niet bang is om aan te pakken.

In deze functie vervaardig je hoogwaardige producten met behulp van moderne laserapparatuur. Je zult je voornamelijk bezig houden met het beladen, bedienen, afstellen en ontladen van de lasersnijmachines. Daarnaast voer je de bij behorende kwaliteitscontroles uit en assisteer je je collega's.

Omdat groei centraal staat bij WBM Staalservice, is het mogelijk je als werknemer verder te ontwikkelen tot een 3D laser operator. WBM biedt hiervoor opleidingsmogelijkheden aan in de vorm van opleidingen en trainingen.

Functie eisen:

- Afgeronde LTS/VMBO/MBO-metaal opleiding of gelijkwaardig.
- Ervaring in de  plaatwerk /productie-omgeving.
- Je hebt kennis van en /of ervaring met CNC gestuurde machines.

Nauwkeurig en zelfstandig werken is belangrijk! Daarnaast is een gezonde dosis humor een pré.

Naast een ervaren kracht staan wij altijd open voor enthousiast, leergierig, (jong) talent. Mocht u dit aanspreken, dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie.

Over WBM

WBM Staalservice is een toeleverancier van onderdelen uit plaatstaal. Het bedrijf is gevestigd in Stramproy en staat van oudsher bekend als een familiebedrijf dat nog gelooft in duurzame werkrelaties.

WBM Staalservice onderscheidt zich van andere bedrijven door zich te presenteren als 'denkers in staal' en heeft een sterke reputatie als co-maker en probleemoplosser.

Wat bieden wij?

WBM Staalservice staat garant voor een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en een goede, informele sfeer binnen een professionele organisatie. WBM Staalservice biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. De Laser operator functie betreft een fulltime functie (38 uur / 5 dagen) met uitstekende doorgroeimogelijkheden!

Solliciteren?

Reageer direct door te mailen naar: l.croonenbroek@wbmssc.nl of bel naar 0495 561 781 t.a.v. Dhr. Croonenbroek of Dhr. Teeuwen, en wie weet kunnen we je binnenkort als collega verwelkomen.