Zoek vacatures


Lasser

Titel: Lasser
Werkgever: V-NOM
Plaats: Schiedam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Deze organisatie is gespecialiseerd in de vervaardiging van fijnplaatwerk. Zij produceren van enkelvoudige producten tot en met complexe behuizingen.Als plaatwerker / lasser ben je zelfstandig aan de hand van de tekening aluminium, RVS en staal producten samen te stellen door middel van TIG/MIG lassen.Heb jij ervaring in fijn plaatwerk dan is deze functie zeker wat voor jou!!!

Functie-eisen
  • Aantoonbare ervaring met Tig lassen van dun materiaal (0.5 &> 5mm), minimaal niveau 2 - 3
  • Aantoonbare ervaring met Mig lassen van dun materiaal (1 &> 10 mm), minimaal niveau 2 - 3 H-L045 (6G)
  • Ervaring met meten en tekening lezen
Arbeidsvoorwaarden
  • Meer salaris met een baan in de techniek
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie

 

Sollicitatieprocedure

 Voor meer informatie over de openstaande vacature neem dan contact op met Glenn van der Weer op het telefoonnummer 010-2239621 of laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature