Zoek vacatures


Lead Engineer / hoofd tekenkamer

Titel: Lead Engineer / hoofd tekenkamer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Culemborg
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationale machinebouwer. Zij heeft al meer dan 950 machines geïnstalleerd in ruim 40 landen wereldwijd.  Dagelijks is een ervaren team technische mensen bezig om bestaande machines te innoveren en nieuwe oplossingen te creëren.
 
Het betreft  een gezonde en groeiende organisatie. Door het enthousiaste team medewerkers heerst er  een prettig werkklimaat. Met z'n allen wordt er gewerkt aan technische interessante projecten. Een ieder werkt mee aan de groei van het bedrijf. Middels cursusfaciliteiten en interne doorgroeimogelijkheden krijgen medewerkers de mogelijkheid hun eigen persoonlijke ontwikkeling te verhogen.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4109? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.


Zoekwoorden: Design Engineer Mechanical Engineer constructeur  tekenaar mechanisch designer  project Engineer designer  mechanisch designer  ontwikkelaar machinebouw  R&D engineer tekenaar/constructeur  lead engineer  senior constructeur  hoofdconstructeur
Technisch tekenaar  werktuigbouwkundig tekenaar  werktuigbouwkundig constructeur Werktuigbouwkunde Solidworks Solid Works catia pro engineer pro e inventor nx unigraphics solidedge solid edge onespacedesigner creo creo elements direct modeling autocad 3D mechatronica WTB

Functieomschrijving

Lead Engineer / Hoofd tekenkamer
 
 Door ontwikkelingen is er behoefte ontstaan aan een hoofd tekenkamer.
In deze nieuwe functie word je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de tekenkamer. Je werkt nauw samen met  diverse afdelingen binnen de organisatie zoals projectleiding, R&D, commerciële afdeling en inkoop.
Daarnaast geef je leiding aan een team van 4 werktuigbouwkundige engineers. Je coördineert en plant de werkzaamheden en zorgt voor een correcte uitvoering.
Het opzetten van structuren en in gang zetten van verbeterprocessen binnen gestelde kaders behoren tevens tot je taken. Hierbij  rapporteer je aan het Management Team.

Naast het leidinggeven ben je zelf ook actief op het gebied van klantenengineering en (door)ontwikkelingswerkzaamheden. Je zorgt dat het tekenpakket binnen de gestelde termijn wordt aangeleverd volgens de geldende functionele- en technische specificaties en binnen het budget.

Functie-eisen

• Werktuigbouwkundige opleiding op HBO-niveau.
• Organisatietalent met minimaal 3 jaar ervaring in  verander trajecten als standaardisatie, modulair ontwerpen, universeel en kostenbewust engineren, bij voorkeur binnen de machinebouw.
• Ervaring met Inventor.
• Ervaring met gangbare software pakketten en automatiseringssystemen.
 Je bent een teamplayer, die sterk in zijn schoenen staat, met bewezen leidinggevende capaciteiten, communicatief vaardig, disciplinair, gestructureerd en met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een man/vrouw met visie die doelstellingen weet te realiseren.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature