Zoek vacatures


Lead Engineer Electrical

Titel: Lead Engineer Electrical
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie richt zich op de uitvoering, ontwikkeling en engineering van elektrische installaties, elektrische aandrijfsystemen met bijbehorende platformautomatisering, voor onder andere offshore werkschepenen equipment, maar ook voor toepassingen in de diepzee mijnbouw.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3494? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

Als Lead Engineer Electrical coördineer je elektrotechnische werkzaamheden ten behoeve van elektrische aandrijfsystemen voor nieuw te bouwen bagger- of offshore schepen. Je bent verantwoordelijk voor de elektrische systemen aan boord van de maritieme werktuigen. Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de elektrische aandrijvingen, elektrische energie opwekking en automatisering.

In hoofdlijnen ben je vooral bezig met het vertalen van klantwensen naar het opstellen van technische specificaties. Je geeft adviezen over de naar jouw mening beste werkmethoden en je levert technische ondersteuning. Je stelt de onderdelenlijsten op en bijbehorende materiaalspecificaties. Je bent de vraagbaak voor de klant, leveranciers en collega's. Je stemt de voortgang van het project continue af met de Projectmanager.

Functie-eisen

je hebt een opleiding hbo Elektrotechniek of vergelijkbaar door opgedane ervaring;
je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
je hebt een brede technische kennis met betrekking tot generatoren, schakelborden en frequentieregelaars;
je hebt ervaring met de bagger- en/of offshore industrie;
je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
je hebt kennis van normen, veiligheidsvoorschriften, kwaliteits- en keuringseisen;
je vindt het vanzelfsprekend om te werken in teamverband, bezit een praktische doelgerichte instelling, je bent ondernemend en je bent bereid te willen functioneren in een organisatie die groeiende is.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature