Zoek vacatures


Leerling Constructiebankwerker / Lasser (niveau 2 of 3)

Titel: Leerling Constructiebankwerker / Lasser (niveau 2 of 3)
Werkgever: Maintec
Plaats: Zierikzee
Provincie: Zeeland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Het leerbedrijf:
Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van pijpen t.b.v. de baggerindustrie.

Maintec:
Maintec is specialist in het opleiden en detacheren van technisch personeel. Door onze grote kennis van en ervaring in de technische sector zijn wij in staat de hoogste kwaliteit en ondersteuning te bieden aan zowel opdrachtgevers als leerlingen.

Functieomschrijving

Metaalbewerker:
Geen moderne voetbalstadions en sportcomplexen meer, geen mooie bedrijfspanden en kantoren, geen jachten en transportschepen. En dan noemen we nog maar een heel klein deel van alles wat er niet zou zijn als metaalbewerkers hun werk niet doen. Zagen, boren, buigen, verbinden en bewerken van metaal is een onmisbaar onderdeel van het bouwproces dat leidt tot zulke mooie gebouwen. Maar ook het aanleggen van bijvoorbeeld pijpleidingen in de chemische industrie behoort tot het werkterrein van de metaalbewerker.

Werkzaamheden:
Binnen dit leer-/werkbedrijf houd je je voornamelijk bezig met de productie van pijpen t.b.v. de baggerindustrie. Lassen, boren, zagen, branden, etc. behoren tot je werkzaamheden. Kortom, heel afwisselde werkzaamheden.

Opleiding:
Je gaat vier dagen bij het leerbedrijf aan het werk en je krijgt één dag per week theorieles op een ROC. Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject. Als jij gemotiveerd bent, moet het je lukken te slagen - het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog. En daarna is er volop werk voor je in de techniek. Met goede doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen
  • minimaal een afgerond VMBO diploma of eindexamenkandidaat 2013
  • woonachtend op Schouwen Duiveland of omgeving
  • passie voor techniek en metaal
  • goede motivatie en werkmentaliteit
  • in het bezit van een geldig VCA certificaat of de bereidheid hebben om dit binnen 3 maanden te behalen
Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat je gaat verdienen is afhankelijk van je leeftijd en het niveau van de opleiding. Andere arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Vergoeding school- en boekengeld
  • Ongevallenverzekering
  • Cursus veilig werken (VCA)
  • 8% vakantiegeld

Grotere kans op je diploma door intensieve begeleiding

Sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt in deze leer-/werkbaan, dan ontvangen we graag een cv met een motivatiebrief. Aan de hand hiervan bepalen we of je in aanmerking komt voor het vervolgtraject. Het vervolgtraject bestaat o.a. uit een intakegesprek (eventueel met je ouders) en eventueel uit een kennismaking met het
leerbedrijf.

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


tracker_image
Reageer op deze vacature