Zoek vacatures


Leerling Metaalbeweker (niveau 2)

Titel: Leerling Metaalbeweker (niveau 2)
Werkgever: Maintec
Plaats: Kloosterzande
Provincie: Zeeland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Leerbedrijf:
Het bedrijf houdt zich o.a. bezig met plaatwerk in alle vormen en diktes en in alle soorten RVS, pallets, piping, constructiewerk, afzuigkanalen, kabelgoten, schakelkasten.

Maintec:
Maintec is specialist in het opleiden en detacheren van technisch personeel. Door onze grote kennis van en ervaring in de technische sector zijn wij in staat de hoogste kwaliteit en ondersteuning te bieden aan zowel opdrachtgevers als leerlingen.

Functieomschrijving

Metaalbewerker:
Geen moderne voetbalstadions en sportcomplexen meer, geen mooie bedrijfspanden en kantoren, geen jachten en transportschepen. En dan noemen we nog maar een heel klein deel van alles wat er niet zou zijn als metaalbewerkers hun werk niet doen. Zagen, boren, buigen, verbinden en bewerken van metaal is een onmisbaar onderdeel van het bouwproces dat leidt tot zulke mooie gebouwen. Maar ook het aanleggen van bijvoorbeeld pijpleidingen in de chemische industrie behoort tot het werkterrein van de metaalbewerker.

Werkzaamheden:
Binnen dit leer-/werkbedrijf houd je je voornamelijk bezig het bewerken van plaatwerk en contructiewerk. Kortom, heel afwisselde werkzaamheden.

Opleiding:
Je gaat vier dagen bij het leerbedrijf aan het werk en je krijgt één dag per week theorieles op een ROC. Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject. Als jij gemotiveerd bent, moet het je lukken te slagen - het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog. En daarna is er volop werk voor je in de techniek. Met goede doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen
  • minimaal een afgerond VMBO diploma of eindexamenkandidaat 2013 bij voorkeur richting metaal
  • woonachtend in Zeeuws Vlaanderen
  • passie voor techniek en metaal
  • goede motivatie
  • in het bezit van een geldig VCA certificaat of de bereidheid hebben om dit binnen 3 maanden te behalen
Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat je gaat verdienen is afhankelijk van je leeftijd en het niveau van de opleiding. Andere arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Vergoeding school- en boekengeld
  • Ongevallenverzekering
  • Cursus veilig werken (VCA)
  • 8% vakantiegeld
  • Grotere kans op je diploma door intensieve begeleiding
Sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt in deze leer-/werkbaan, dan ontvangen we graag een cv met een motivatiebrief. Aan de hand hiervan bepalen we of je in aanmerking komt voor het vervolgtraject. Het vervolgstraject bestaat o.a. uit een intakegesprek (eventueel met je ouders) en eventueel uit een kennismaking met het leerbedrijf.

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


tracker_image
Reageer op deze vacature