Zoek vacatures


Leerling Monteur Installatietechniek

Titel: Leerling Monteur Installatietechniek
Werkgever: V-NOM
Plaats: 's-Gravenhage
Provincie:

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor de installatietechniek en ben jij een schoolverlater? Dan is de functie van junior installatiemonteur iets voor jou. Binnen de organisatie krijg je de mogelijkheid om een opleiding te volgen op MBO niveau richting Installatietechniek en door de jaren heen jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandige Installatiemonteur. Wil jij jezelf door middel van een werken - leren traject richting de installatietechniek ontwikkelen dan is dit je kans!

Binnen deze organisatie krijg je de mogelijk om 4 dagen in de praktijk mee te lopen met een Eerste monteur en 1 dag theorie op school. Tijdens de praktijkdagen krijg je te maken met allerlei installaties op het gebied van installatietechniek en klimaat- en elektrotechniek. Hierbij kan er gedacht worden aan het onderhouden en plaatsen van cv-ketels, vloerverwarming, centraleverwarming en mechanische ventilatie. Daarnaast krijg je te maken met compleet installatiewerk van bijvoorbeeld badkamers, toiletten enzovoorts.

Functie-eisen
 • Een afgeronde VMBO opleiding;
 • Bereid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Affiniteit met de Installatietechniek
 • Een leergierige houding;
 • Flexibele instelling
 • Rijbewijs B is een pré.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een uitstekend salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie. 
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de vacature neem direct contact op met Jason Breur op 010-2239621 of klik direct op de sollicitatie button om je cv achter te laten. Daarnaast hebben we op het moment diverse functies openstaan voor starters. Laat daarom altijd je cv achter. Wij nemen dan graag contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.


Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature