Zoek vacatures


Leerling monteur

Titel: Leerling monteur
Werkgever: V-NOM
Plaats: Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Ben jij de techneut die graag bij een organisatie wilt gaan werken die je helemaal opleid? Lees de tekst goed door en laat je cv direct achter.

Deze organisatie​ leveren kwalitatief hoogwaardige machines, apparatuur en complete, individueel afgestemde, speciaalmachines en gereedschappen.​

Als jij wilt werken voor een van de topspelers in de Nederlandse metaalsector voor speciaalmachines en gereedschappen en heb je ook kennis en ervaring op het gebied van revisie, onderhoud, service, reparatie en installatie zoeken wij jou.

Functie-eisen
  • Een gedegen technische opleiding (Mechatronica / AOT/  Werktuigbouwkunde) op MBO niveau 3 of 4
  • Openstaan voor een scholingstraject
  • de mentaliteit om onder alle omstandigheden klaar te staan voor de klant
  • geleerd zelfstandig te werken
  • een rijbewijs B
Arbeidsvoorwaarden

  • service- en revisiewerkzaamheden op locatie.​
  • het oplossen van storingen op locatie.​
  • het installeren van machines en productielijnen op locatie.
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met V-NOM | Bemiddelaar in de Techniek. Telefoonnummer 010-2239621 of stuur een e-mail naar glenn@v-nom.nl

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature