Zoek vacatures


Line Engineer

Titel: Line Engineer
Werkgever: Hays
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Tilburg / Noord-Brabant

Omschrijving:

Voor een internationale organisatie in Tilburg zijn we per direct op zoek naar een lijn Engineer voor minimaal 1 jaar.

Uw nieuwe werkgever
 Deze internationale organisatie is marktleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van onderdelen in de automotive industrie. Sinds 1972 heeft het bedrijf continu geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van haar producten en inmiddels is dit bedrijf verantwoordelijk voor een tal van innovaties op het gebied van CVT-technologie.

Uw nieuwe functie
Als lijn Engineer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lijn analyses om daarmee de belangrijkste problemen binnen haar productielijn zichtbaar te maken aan de TbP organisatie en initieer je de juiste verbeterprojecten binnen TbP. Tevens behoort het onderhouden van de VSM van de productielijn, het doen van procesbevestigingen en het implementeren van BPS standaarden tot een van je taken. Evengoed ben je verantwoordelijk voor het coördineren van huidige product vrijgiftes op de productielijn.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Als lijn Engineer ben je in het bezit van een afgeronde (technische) HBO of WO opleiding (voorkeursrichting Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde). Je beschikt over leidinggevende en sociale vaardigheden om individuen en groepen te motiveren en bent sterk analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig. Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (Duits is een pre). Je hebt grote technische interesse in een productieomgeving en bent als persoon bereikbaar voor alle medewerkers op alle niveaus.

 Wat krijgt u daar voor terug?
Je ontvangt een marktconform salaris, kan per direct starten en jezelf aansluiten bij een goed team in een professioneel bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat moet u doen?

 Heeft u interesse in deze vacature?
Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature