Zoek vacatures


Maintenance Engineer

Titel: Maintenance Engineer
Werkgever: Adecco
Plaats: DEN HELDER
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
DEN HELDER

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de technische normstelling en regelgeving door het onderzoeken van mogelijkheden, engineering van technische oplossingen, opstellen en beoordelen van VG plan ontwerpfase, klantbehoefte definiƫren en bestekschrijven, advies geven voor de inkoop, optreden als projectleider door het opstellen van een projectplan en het bewaken van de uitvoering, het in stand houden van alle WTB en E installaties in gebouwen als productie en proces gerelateerde installaties en zorgdragen voor het systeemonderhoud van het gebouwbeheersysteem (GBS, o.a. Priva/ siemens).

Profiel:
Voor de functie vragen wij ervaring met bovengenoemde werkzaamheden, ervaring met project management en kennis van HVAC en NEN 3140 en NEN 1010.
Wij vragen HBO Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Scheepswerktuigkundige en aanvullende opleidingen richting elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek, meet- en regeltechniek, onderhoudsmanagement, hydrauliek en pneumatiek, deelcertificaten GBS, VCA VOL en Technisch Engels en Duits.

Bedrijfsinformatie:
Voor een technisch bedrijf in Den Helder zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Voor het volledige profiel wil ik u doorverwijzen naar Adecco Den Helder: 0223-610188 of denhelder148@adecco.nl

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature