Zoek vacatures


Maintenance Engineer Buitendienst - Werving & Selectie

Titel: Maintenance Engineer Buitendienst - Werving & Selectie
Werkgever: Adecco
Plaats: Panningen
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Panningen

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Ben jij die reislustige onderhoudsmonteur? In deze functie ga je bijdragen aan het periodiek onderhoud en inspectie van CNC bewerkingsmachines bij klanten op internationale locaties. Daarbij zorg je ook voor de voorbereiding van werkzaamheden. Je volgt daarbij onderhouds- en inspectievoorschriften. Je signaleert, adviseert en voert reparaties uit en overlegt dit met de klant. Daarnaast voer je beknopte geometriemetingen aan machines uit en ondersteun je op andere afdelingen binnen de organisatie.

Profiel:
Afgeronde opleiding MBO WTB. Internationale reisbereidheid. je hebt kennis van besturings- en elektrotechniek en hebt gedegen kennis van CNC machines. Je beschikt tevens over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Eng. en Dui en hebt een service- en klantgerichte instelling.
Besturingstechniek Elektrotechniek HBO MBO Werktuigbouwkunde

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie. Een zeer innovatieve organisatie waar passie voor techniek voorop staat! Zoek jij een nieuwe uitdaging in een afwisselende en technische hoogstaande werkgever? Neem contact op!

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature