Zoek vacatures


Maintenance Engineer Buitendienst

Titel: Maintenance Engineer Buitendienst
Werkgever: Ajilon
Plaats: Limburg (wereldwijd)
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Limburg (wereldwijd)

Werkzaamheden:
- Het plegen van periodiek onderhoud volgens de geldende onderhoud- en inspectievoorschriften; - Voorbereiden van de geplande onderhoudswerkzaamheden; - Beknopte geometrie-metingen uitvoeren aan de verschillende machines; - Signaleren en adviseren naar de klanten over de algehele staat van de machine; - Uitvoeren van kleinere vooraf bekende reparaties; - Terugkoppelen van onderhoudshandleidingen en stuklijsten van de verschillende machine types en de bijbehorende hulpgereedschappen; - Afhankelijk van het werkvolume, ondersteunen van andere afdelingen.

Profiel:
- Afgeronde MBO Werktuigbouwkunde; - Kennis van en ervaring met CNC- bewerkingsmachines; - Kennis van besturings- en elektrotechniek; - Internationale reisbereidheid, met name Europa, maar ook wereldwijd, waarbij je van maandag tot vrijdag extern bent (weekenden thuis); - Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Duitse en Engelse taal; - Service- en klantgerichte instelling; - De internationale werkomgeving en de complexiteit van de functie vragen een stevige persoonlijkheid, flexibiliteit en zelfstandigheid; - Bij voorkeur relevante ervaring in een soortgelijke functie. Heb je interesse, neem dan contact op met Erik de Mol van Ajilon Technology Professionals via: Tel: +31 (0)6 52367148 Email: erik.de.mol@ajilon.nl

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Technology Professionals verbindt technisch specialisten met uitdagende opdrachtgevers en projecten. Wij bieden vooraanstaande bedrijven expertise en operationele ondersteuning op maat. We verbinden ambities met ambities. Onze professionals zijn als 100% collega’s aan onze organisatie en ambities verbonden. Studie en persoonlijke ontwikkeling zijn stevig in onze werkcultuur verankerd. We hebben Field Managers in dienst die voor onze professionals werken. Ze begeleiden je gedurende je werkzaamheden bij de opdrachtgever. Onze klant is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature