Zoek vacatures


Maintenance Engineer E/I

Titel: Maintenance Engineer E/I
Werkgever: Hays
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Rotterdam / Zuid-Holland

Omschrijving:

Uw nieuwe werkgever
Our client is one of the world’s largest plastics, chemical and refining companies and a member of the S&P 500. Their products and technologies are used to make items that improve the quality of life for people around the world including; packaging, electronics, automotive parts, home furnishings, construction materials and biofuels.

Uw nieuwe functie
Functionaris met inhoudelijke kennis van een specifieke discipline (E/I&A, rotating, static). Zorgt voor het in optimale conditie houden van het equipment in de toegewezen area door het organiseren, laten uitvoeren en controleren van onderhouds- en projectconstructiewerkzaamheden. De maintenance specialist is het eerste aanspreekpunt bij werkzaamheden in de fabriek en ziet toe op het efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden conform interne en externe HSEQ vereisten

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
We zijn op zoek naar iemand die prioriteiten kan stellen. Iemand die alle relevante informatie zoekt (ook bij andere afdelingen) om problemen op te lossen en besluiten te nemen. Diegene schrijft en spreekt duidelijk en to-the-point. Uiteraard is hij/zij bekend met een manufacturing organisatie en systemen.

Wat krijgt u daar voor terug?
Onze klant biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van ervaring.

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature