Zoek vacatures


Management Trainee Cofely Zuid / Gelderland

Titel: Management Trainee Cofely Zuid / Gelderland
Werkgever: Cofely
Plaats: Een van de vestigingen van Cofely Zuid
Provincie: Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. We worden gekenmerkt door onze kennis en ervaring binnen de technologie, maar het echte verschil wordt gemaakt door onze passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden. Cofely Zuid Nederland heeft met 1700 medewerkers een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Wij verzorgen bij onze klanten het onderhoud en beheer aan hun technische installaties.

Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

Functieomschrijving

Wil je jouw ambities op management gebied verwezenlijken bij de grootste technische dienstverlener van Nederland en uitgroeien tot een ondernemende professional? Dan past ons traineeship goed bij jou. Ons traineeship is een ideale start als Cofely'er. Je leert onze organisatie kennen als geen ander, je werkt tijdens je traineeperiode aan circa vier verschillende opdrachten en bepaalt zelf welke kansen jij benut. Je verricht je werkzaamheden vanuit Cofely Zuid, dit zijn de vestigingen: Oisterwijk, Maastricht, Terneuzen, Arnhem of één van onze klantenlocaties in het zuiden van het land. Mogelijke opdrachten zijn het uitwerken van bedrijfskundige en strategische vraagstukken, bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van een management information tree. Daarnaast vinden we je eigen ideeën en input over opdrachten erg belangrijk.

 

Je wordt trainee bij Cofely voor twee jaar waarin oriëntatie en jouw persoonlijke groei centraal staan. Met je traineegroep werk je in teamverband aan je persoonlijke effectiviteit en diverse vaardigheden zoals projectmanagement, financial control, communicatie- en presentatievaardigheden. Je sluit je traineeship af met een business case die je presenteert aan het management. Daarna is voor jou en ons duidelijk waar jij je verder gaat ontwikkelen binnen Cofely.

- Proactief

- Teamplayer

- Analytisch

- Resultaatgericht

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

Functie-eisen

Je hebt je studie afgerond op hbo of universitair niveau in technische en/of bedrijfskundige richting en maximaal twee jaar werkervaring. Andere studierichtingen zijn ook mogelijk, mits je sterke interesse hebt in onze branche. Daarnaast heb je een hoog ambitieniveau, analytische denkvermogen, enthousiasme en betrokkenheid.

 

Wij zijn op zoek naar 'nieuwe denkers' die hun visie verder willen ontwikkelen en ideeën ten uitvoer brengen. Je bent dus in staat verbinding te maken met de mensen in je omgeving, zonder daarbij de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen. Hierbij zijn gedrevenheid, goede communicatieve vaardigheden, daadkracht en lef essentieel. We vinden het een pré als je naast je studie neven- en/of extra curriculaire-activiteiten hebt verricht.

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je motivatie en CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marrigje Mollenhof via 030 656 9392. Of kijk voor al onze traineevacatures en meer informatie op http://www.werkenbijcofely.nl/.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature