Zoek vacatures


Management versterkers opgelet!

Titel: Management versterkers opgelet!
Werkgever: Adecco
Plaats: AMSTERDAM
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
AMSTERDAM

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Doe jij wat je leuk vindt of wordt het nu echt tijd om te gaan stralen?

Ja, zo is het toch ook gewoon? Als je doet wat je leuk vindt / waar je van houdt en waar je goed in bent, zul je uitblinken en plezier hebben in je werk. Graag zetten wij jou in je kracht, zodat jij gaat stralen! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent met passie voor het uitvoeren van management versterkend (voorheen ondersteunend) werk voor een afdeling, een directeur, een manager of voor meerdere bestuurders van een organisatie.

Natuurlijk kun je het management versterkende vak leren, maar in combinatie met het feit dat de passie voor het vak in je bloed zit, maakt het plaatje 'perfect'!

Profiel:
- slim - repre - vakvrouw/man - mee kunnen en willen met verandering/uitdaging - ervaring ((inter)nationaal) - English perfect - Nederlandse taal uitstekend - lef - netwerktalent - handig - meedenkend - toekomstgericht - 'werken = leuk mentaliteit' -anticiperen - acteren op eigen kracht - passie -
- kennis Frans/Spaans optioneel - creatief - stralend - mooie dingen / momenten vieren.

Omschrijven wij JOU? Wacht dan niet en neem contact met ons op!
Wij, Aicha Bensalem Bokhari, Marleen Rengelink, Eveline Kroon en Inge Oosterom zijn er klaar voor JOU te ontmoeten! See YOU!


Bedrijfsinformatie:
Wil jij aan de slag als PA, (Management/Executive) Assistant, (Directie/Juridisch/Afdelings-/Junior) Secretaresse of Young Professional Assistant? Wij bieden momenteel mogelijkheden bij diverse (inter)nationale organisaties in Noord-Holland zoals bij onszelf in ons Top Secretaries interim team!

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature