Zoek vacatures


Manager Exploitatie

Titel: Manager Exploitatie
Werkgever: Cofely
Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Functieomschrijving

Functieomschrijving

 

Cofely Energy Solutions begeleidt klanten bij het realiseren van hun duurzaamheidstrategie met innovatieve duurzame energieoplossingen voor gebouwen en gebieden. De afdeling Exploitatie van Cofely Energy Solutions heeft vanuit de eigen exploitatie-contracten kennis opgebouwd ten aanzien van de wijze van onderhoud en beheer, monitoring, rapportage en wet- en regelgeving alsook een relatienetwerk opgebouwd in de markt van duurzame energie en energie besparing  variërend van leverancier tot adviseur en van bevoegd gezag tot brancheverenigingen.

 

Als manager van de afdeling Exploitatie aan jou de taak om samen met het team stappen te zetten naar de doelstelling om in de markt dé toonaangevende speler te zijn op het gebied van exploitatie en onderhoud en beheer van utilities.  Dit in de wetenschap dat verduurzaming en outsourcing de komende jaren een belangrijk speerpunt zullen blijven in de utiliteit en industrie. Extra aandacht komt daarbij te liggen op de B2C markt met als uitdaging om naast groei in volume ook een stijging van de klanttevredenheid te realiseren.  Je zorgt ervoor dat je in de relevante netwerken positie verwerft zodat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen (bij de klant  en partners in de keten).

 

Met jouw brede ervaring in operationeel- en projectmanagement, ben je in staat om jouw medewerkers te aan te sturen maar ook te ondersteunen en te motiveren om zo gezamenlijk de ambities van de afdeling te verwezenlijken.

Je beschikt over de capaciteiten om de contractmanagers te ondersteunen in complexe trajecten en bij het opstellen van succes volle business cases. Anderzijds beschik je ook over de technische bagage om in het onderhoud mee te denken over MJOP en diverse analyses.

 

Vanuit je drive om continu te willen verbeteren zoek je actief de samenwerking op, zowel binnen het eigen regiobedrijf als ook in de landelijke context. Ook binnen jouw team ga je het gesprek aan en ontwikkel je een cultuur die gericht is op het continu willen verbeteren.

In lijn met de contractdoelstellingen en de gewenste verandering beoordeel je jaarlijks hun inzet en de gewenste ontwikkeling. Veiligheid staat voorop en jij zorgt voor een veilige werkomgeving voor het team en jouw onderaannemers. Je stimuleert het veiligheidsbewustzijn in het team en motiveert hen om ook op veiligheid continu te verbeteren.

 

In deze functie geef je leiding aan een team van ongeveer 10 medewerkers en rapporteer je aan de Directeur Energy Solutions.

Functie-eisen

 

Je beschikt over een afgeronde (technische) opleiding op WO- niveau aangevuld met vakinhoudelijke en bedrijfskundige opleidingen en cursussen. Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring.  Je bent gewend  financiële (eind)verantwoordelijkheid te dragen. Daarnaast heb je meerdere jaren ervaring in een leidinggevende functie in een technische omgeving met meerdere vakdisciplines.

Commercieel ben je sterk , je beschikt over juridische kennis en ook financieel en technisch inhoudelijk ben je goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Binnen een organisatie waar diverse belangen een rol spelen beweeg je jezelf gemakkelijk. Je bent een goede gesprekspartner op alle niveaus, intern en bij de klant. Je hebt ervaring met veiligheidsmanagement en je bent in het bezit van een VCA.

 

Competenties

 

*Ondernemend

*Zelfstandig

*Analytisch

*Organisatie bewustzijn

*Teamplayer

 

Bedrijfsprofiel

Cofely West Nederland richt zich op ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties, zowel regionaal als landelijk. De regio kent veel bedrijvigheid. Denk aan de utiliteitsmarkt, de voedingsmiddelenindustrie en de chemische industrie. Je passie voor techniek kun je bij ons goed kwijt: het is de basis van waaruit we werken. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen.

 

Wat bieden wij je?

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met: Barry van der Vaart via 06-488 75 520. We beantwoorden je vragen graag. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl

 

Functie-eisen

Bekijk de vacature op onze website voor meer informatie.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature