Zoek vacatures


Manager QSE

Titel: Manager QSE
Werkgever: Hays
Plaats: Bergen op Zoom
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Bergen op Zoom / Noord-Brabant

Omschrijving:
De functie wordt uitgevoerd binnen de afdeling Quality, Safety & Environment (QSE) en richt zich op 2 locaties met beide een apart QSE team dat wordt aangestuurd door een Manager QSE. Het QSE team bestaat verder uit QSE-engineers, een measuring technician, een QSE officer en een labtechnician. De Manager QSE geeft leiding aan een QSE team en verricht daarnaast zelf QSE engineer werkzaamheden. Metingen worden verricht m.b.v. hoogte meter, schuifmaat, dikte meter, kleurenmeter, vochtmeter en 3D meetmachines. Je rapporteert aan de Senior Manager QSE.
   
Je stuurt de QSE afdeling aan en oefent de QSE engineers taken uit, zodanig dat er sprake is van een correcte kwaliteitsperformance, procesverbetering en borging van het QSE beleid. Je adviseert leidinggevende over de vormgeving van het QSE beleid (kwaliteit, arbo en milieu) en je levert een bijdrage in het verbeteren van de performance van de QSE afdeling en de kwaliteitsperformance van de totale organisatie. Je neemt deel aan het middelmanagement overleg en je levert een bijdrage vanuit het QSE werkgebied en je zorgt voor continuïteit in kwaliteit en kwantiteit van de personele bezetting van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling en het begeleiden van kwaliteitsaudits van klanten inzake producten en processen en bewaken van verbeterplannen die hieruit voortkomen. ¬≠Je levert een bijdrage aan de uitvoering van projecten betreffende nieuwe producten en klanten. Je adviseert inkoop bij de beoordeling van leveranciers en maakt een analyse van de leveranciersperformance. Je behandelt klachten en je draagt zorg voor het technisch onderzoek en geeft advies inzake oplossingen naar klanten. Je ontwikkelt en stuurt verbeterprojecten aan.

Je hebt kennis van kwaliteitssystemen en –processen en kennis van de Engelse en Duitse taal en je hebt een HBO werk en denkniveau richting HTS werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en je bent besluitvaardig, contactueel vaardig en je hebt een helikopterview.

Wat moet u doen?

Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature