Zoek vacatures


Manager Technical Support & Installations

Titel: Manager Technical Support & Installations
Werkgever: Ajilon
Plaats: Boxmeer
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Boxmeer

Werkzaamheden:
Wij zijn op zoek naar dié persoon die zich als een vis in het water voelt op het snijvak van techniek en commercie. Je signaleert de behoeftes, verkoopsignalen en trends in de markt en vertaalt deze door naar de interne organisatie zodat in samenspraak after-market producten optimaal worden ontwikkeld. Je bent proactief in het ondersteunen van klanten en collega’s bij het oplossen van klantproblemen zodat escalaties zoveel mogelijk worden voorkomen. Daar waar (dreigende) escalaties ontstaan signaleer je deze tijdig en zorg je er voor dat deze conform de interne procedure gecontroleerd en opgelost worden. Uit een grote diversiteit aan technische data maak je heldere analyses en mede op basis hiervan herken je structurele problemen en stel je de juiste prioriteiten. Je draagt zorg voor een actueel kennisniveau van en kennisoverdracht tussen de medewerkers van je eigen en andere afdelingen om zodoende klanten en collega’s optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen. Je geeft richting en sturing aan een groep en brengt samenwerkingsverbanden tot stand en weet deze ook te handhaven om de beoogde doelen te bereiken. Bij kritische installatieprojecten stel je het projectteam samen en treed je op als projectleider.

Profiel:
Je hebt een afgeronde HBO of Academische technische opleiding en enkele jaren ervaring in een technisch commerciële functie, bij voorkeur in de machine-industrie. Je hebt bewezen leidinggevende capaciteiten en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent kwaliteits- en resultaatgericht, stressbestendig en initiatiefrijk. Uiteraard ben je handig met Office en andere software toepassingen. Ervaring met de service module van SAP is een pré. Je kunt je ideeën en meningen in begrijpelijke taal aan anderen duidelijk maken. Je beheersing van de Duitse en Engelse taal is goed. Kennis van de Franse taal is een pré. Heb je interesse, neem dan contact op met Erik de Mol van Ajilon Technology via: Tel: +31 (0)6 52367148 Email: erik.de.mol@ajilon.nl

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Technology Professionals verbindt technisch specialisten met uitdagende opdrachtgevers en projecten. Wij bieden vooraanstaande bedrijven expertise en operationele ondersteuning op maat. We verbinden ambities met ambities. Onze professionals zijn als 100% collega’s aan onze organisatie en ambities verbonden. Studie en persoonlijke ontwikkeling zijn stevig in onze werkcultuur verankerd. We hebben Field Managers in dienst die voor onze professionals werken. Ze begeleiden je gedurende je werkzaamheden bij de opdrachtgever. Onze klant levert persen en print finishing systemen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature