Zoek vacatures


Mechanical Engineer

Titel: Mechanical Engineer
Werkgever: Ajilon
Plaats: Limburg
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Limburg

Werkzaamheden:
Als Mechanical Engineer ontwerp je zelfstandig (deel)constructies van machines. Je zet ideeen om in deelontwerpen en uiteindelijk in nieuwe machines of in afgeleiden van bestaande machines. Hiervoor wordt een 3D-CAD systeem (Inventor) gebruikt. Innovatie, probleemoplossing en kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen de ontwikkelingsafdeling, waar mechanical engineers nauw samenwerken met functionele ontwerpers en projectconstructeurs. - Construeren van onderdelen, samenstellingen en schema's van (deel)constructies van CNC machines; - Je ontwerpt zowel klant specifieke aanpassingen, zoals bv. spanmiddelen, als compleet nieuwe (deel)constructies; - Het verder verbeteren van bestaande ontwerpen a.d.h.v. feed-back van andere afdeling en/of klanten; - Het bepalen van servo-aandrijvingen, pneumatiek en hydrauliek componenten; - Het genereren van de bijbehorende materiaallijsten; - Direct contact met afdeling werkvoorbereiding, onderdelenfabricage en assemblage over uitvoerbaarheid, kostenaspect en planning; - Het maken van kostencalculaties ter ondersteuning van verkoop; - Doorgroeimogelijkheden naar projectconstructeur of functioneel ontwerper.

Profiel:
- Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde op minimaal HBO niveau; - Kennis van 2D- en 3D tekenpakketten (AutoCad, Inventor); - Bij voorkeur enkele jaren ervarings in de verspaningsmachinebouw; - Kennis van besturingstechniek, hydrauliek, pneumatiek, verspaningsmethoden en aandrijfsystemen; - Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Duitse taal; - Praktische, flexibele en analytische instelling; - Klant- en servicegericht denken; - Zorgvuldige werkmethodiek (accuraat, nauwgezet). Heb je interesse, neem dan contact op met Erik de Mol van Ajilon Technology Professionals via: Tel: +31 (0)6 52367148 Email: erik.de.mol@ajilon.nl

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Technology Professionals verbindt technisch specialisten met uitdagende opdrachtgevers en projecten. Wij bieden vooraanstaande bedrijven expertise en operationele ondersteuning op maat. We verbinden ambities met ambities. Onze professionals zijn als 100% collega’s aan onze organisatie en ambities verbonden. Studie en persoonlijke ontwikkeling zijn stevig in onze werkcultuur verankerd. We hebben Field Managers in dienst die voor onze professionals werken. Ze begeleiden je gedurende je werkzaamheden bij de opdrachtgever. Onze klant is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature