Zoek vacatures


Mechanical Engineer

Titel: Mechanical Engineer
Werkgever: Hays
Plaats: Doetinchem
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Doetinchem / Gelderland

Omschrijving:
Ben jij de Mechanisch Engineer waar wij naar zoeken?

Voor een grote speler in de Food-industrie, gelegen nabij Doetinchem, zijn wij momenteel op zoek naar een gedreven (sr) Mechanisch Engineer! Onze opdrachtgever is wereldwijd een belangrijke leverancier van complete productielijnen en automatiseringen voor industriële bakkerijbranche. Door de hoge kwaliteitsnormen van de machines is het bedrijf groeiende, waardoor er weer een mooie functie beschikbaar is voor de (sr) Mechanisch Engineer die deze uitdaging uit wil gaan!

 Als Mechanisch Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, construeren en uitwerken van de machines en productielijnen. Hierbij hou jij rekening met de gestelde voorwaarden met betrekking tot de kwaliteit, planning en het budget.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren (sr) Mechanisch Engineer met minimaal een afgeronde HBO opleiding (Werktuigbouwkunde). Een flexibele houding en een hands-on mentaliteit zijn belangrijke voorwaarden bij deze functie.

Ben jij de leergierige teamplayer die houdt van een technische uitdaging? Twijfel dan niet langer en reageer op deze vacature. Bij vragen of opmerkingen kan je mij bereiken op het telefoonnummer: 0612099902.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature