Zoek vacatures


Mechanical Engineer

Titel: Mechanical Engineer
Werkgever: Hays
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Den Bosch / Noord-Brabant

Omschrijving:

Voor een internationale organisatie in Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een Mechanical Engineer voor minimaal 3 tot 6 maanden.

Uw nieuwe werkgever
Deze internationale organisatie is een van de grootste leveranciers van de levensmiddelenindustrie en van een groot aantal procesindustrieën. In 2014 bedroeg de totale omzet van het bedrijf 4,5 miljard euro. Als internationale technologiegroep richten zij zich op procestechnologie en componenten voor verfijnde productieprocessen in diverse eindgebruikersmarkten. Een onderdeel van deze organisatie is marktleider in koudetechniek en luchtbehandeling. Zij leveren totaaloplossingen op maat voor koude- en besturingstechnische vraagstukken. Van advies en engineering tot montage en onderhoud van industriële koel- en vriesinstallaties, airconditioning en bedrijfskoeling.

Uw nieuwe functie
De Mechanical Engineer zal de functie uitvoeren vanuit het hoofdkantoor in Den Bosch en staat onder directe leiding van de manager Proposal & Mechanical Engineer. Ter ondersteuning van dit team zoeken we een koeltechnisch ervaren Mechanical Engineer die verantwoordelijk is voor het vervaardigen en uitdetailleren van koeltechnische schema’s, conform de geldende richtlijnen. Je zal zorgen voor de opstellings- en leidinglooptekeningen en maatschetsen, zowel zelfstandig als in nauw overleg met de Mechanical Design Engineer. Je controleert de aanbiedingen en tekeningen van derden en zorgt voor een technisch constructie dossier. Tevens ben je verantwoordelijk voor een goede project bewaking en planning.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Als Mechanical Engineer beschik je over een bachelor HTS werktuigbouwkunde (evt. met aanvullende opleidingen zoals Post HBO Koudetechniek, engineering, etc.) en HBO werk- en denkniveau. Je bent minimaal 5 jaar werkzaam in de industriële koeltechniek en kent de bijbehorende richtlijnen, normen, veiligheidsvoorschriften en keuringseisen. Je hebt ruime ervaring met het ontwerp van koeltechnische installaties en Acad (2D en P&ID’s) en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Tevens heb je kennis van relevante computerprogramma’s zoals MS-Office en Axapta. Daarnaast ben je een innovatieve, creatieve en resultaatgerichte teamspeler met goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben je bereid om te investeren in jezelf en te groeien.

 Wat krijgt u daar voor terug?
Je ontvangt een marktconform salaris, kan per direct starten en jezelf aansluiten bij een goed team in een professioneel bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature