Zoek vacatures


Mechanical Engineer

Titel: Mechanical Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Tricht
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever (regio Geldermalsen) innoveert en produceert sorteer- en verpakinstallaties. De hoogwaardige sorteerinstallaties die zij ontwikkelen en produceren gaan de hele wereld over.
Onze opdrachtgever bouwt installaties voor een grote variëteit aan sorteerbehoeften. Daarom zijn zij modulair opgebouwd. Voor elke sorteerbehoefte kunnen zij een passende oplossing vinden. Bovendien kan iedere sorteerinstallatie in een later stadium aangepast worden aan de groei van de onderneming of aan nieuwe sorteerinzichten.
De unieke sorteerinstallaties en meetsystemen bieden oplossingen die functionaliteit, gebruikersgemak en sorteerbehoeften combineren.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 1740? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2450106.

Functieomschrijving

De kern van de functie is het uittekenen en varianten maken van sorteermachines (of onderdelen daarvan) en randapparatuur ten behoeve van geautomatiseerde aanvoer, afvoer en transportsystemen. Aan de hand van de verkooporder worden de tekeningen en stuklijsten van de sorteerinstallatie samengesteld. Er wordt geput uit een brede basis van standaard of configureerbare modules en waar nodig worden specials ingezet. Het uitwerken van deze specials behoort ook tot de taken. Voor dit werk moet je zorgvuldig kunnen werken, techniek en realiteit kunnen combineren. Je bedenkt oplossingen en hebt oog voor de maakbaarheid en de kosten. Je maakt berekeningen, bewaakt de planning en hebt regelmatig overleg met je teamleden en andere collega’s. In voorkomende gevallen behoort ook het aanpassen en verbeteren van standaard modules tot de taken.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO+/ HBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde. Verder heb je ervaring als Mechanical Engineer van werktuigbouwkundige installaties en gedegen kennis van 2D en 3D-tekenpakketten bij voorkeur Inventor en Autocad. Je hebt daarnaast kennis van materialen en productieprocessen. Affiniteit met fruit- en voedselindustrie is een pré. Je bent positief kritisch, staat stevig in je schoenen en je kunt je eigen werk goed organiseren en daarin de juiste prioriteiten stellen. Je vindt het leuk om kennis en ervaring(en) met collega’s te delen en bent flexibel en proactief ingesteld.

 

Zoekwoorden: Design Engineer Mechanical Engineer constructeur  tekenaar mechanisch designer  project Engineer designer  mechanisch designer  ontwikkelaar machinebouw  R&D engineer tekenaar/constructeur  lead engineer  senior constructeur  hoofdconstructeur
Technisch tekenaar  werktuigbouwkundig tekenaar  werktuigbouwkundig constructeur Werktuigbouwkunde Solidworks Solid Works catia pro engineer pro e inventor nx unigraphics solidedge solid edge onespacedesigner creo creo elements direct modeling autocad 3D mechatronica WTB

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature