Zoek vacatures


Mechanical Engineer

Titel: Mechanical Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is gevestigd in Eindhoven een meest toonaangevend technologische regio’s van West-Europa. Het bedrijf heeft een solide financiële basis als resultaat van een goede winstgevendheid en efficiëntie in de afgelopen jaren. Ondanks de continue groei en hoge investeringen is het bedrijf in staat continuïteit en betrokkenheid aan klanten en medewerkers te garanderen.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4041? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.


Zoekwoorden: Design Engineer Mechanical Engineer constructeur  tekenaar mechanisch designer  project Engineer designer  mechanisch designer  ontwikkelaar machinebouw  R&D engineer tekenaar/constructeur  lead engineer  senior constructeur  hoofdconstructeur Technisch tekenaar  werktuigbouwkundig tekenaar  werktuigbouwkundig constructeur Werktuigbouwkunde Solidworks Solid Works catia pro engineer pro e inventor nx unigraphics

Functieomschrijving

Als jij de enthousiaste, ambitieuze en veelbelovende Mechanical Engineer, waar wij naar op zoek zijn, dan kan je bij ons werken in een jonge, dynamische omgeving aan uitdagende en veelzijdige projecten in een high-tech omgeving.
• Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van toegepaste mechanica onderdelen. 
• Je zal betrokken zijn in het gehele design proces (specificatie, ontwerp, prototyping en kwalificatie).
• Hierbij heb je verantwoordelijkheden zoals het schrijven van specificaties, afstemming met klanten, technisch ontwerpen, implementeren, testen en uiteindelijk mag je het product gereed maken voor productie.
• Tijdens dit hele proces zal je rekening moeten houden met de wensen van de klant en een constante focus op kwaliteit moeten hebben.

Functie-eisen

• Bachelor of Master of Science in Mechanical Engineering;
• Kennis van 3D tekenpakketten, bij voorkeur Siemens NX;
• Kennis van thermodynamicics, statics, dynamics, composites etc;
• Het verlangen en de motivatie om uit te blinken in je werkveld;
• Ervaring is niet vereist, een passie voor techniek is absoluut noodzakelijk.
 
Aanbod
Als jij in staat bent te bewijzen dat jij de perfecte fit bent voor deze baan, dan willen wij jou belonen op verschillende manieren: je krijgt een kans jezelf te ontwikkelen als persoon, krijgt uitgebreide kennis en ontwikkelt je carrière in verschillende richtingen. Daarnaast krijg je, natuurlijk, bij aanvang een markt conform salaris en uitstekende secondaire voorwaarden

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature