Zoek vacatures


Mechanical Project Engineer Veghel

Titel: Mechanical Project Engineer Veghel
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Veghel
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bedrijf is een internationale machinebouwer met haar hoofdkantoor in Veghel.
Ze zien het als een uitdaging om problemen, verzoeken, wensen en problemen van klanten te vertalen in totaaloplossingen die leiden tot uw gewenste resultaat, bijv.: productiekostenverlaging, productiecapaciteitverhoging, kwaliteitsverbetering van producten en productiemethoden, een betere bedrijfslogistiek, hogere betrouwbaarheidsgraad.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3768? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

 

Zoekwoorden: Design Engineer Mechanical Engineer constructeur  tekenaar mechanisch designer  project Engineer designer  mechanisch designer  ontwikkelaar machinebouw  R&D engineer tekenaar/constructeur  lead engineer  senior constructeur  hoofdconstructeur Technisch tekenaar  werktuigbouwkundig tekenaar  werktuigbouwkundig constructeur Werktuigbouwkunde Solidworks Solid Works catia pro engineer pro e inventor nx unigraphics solidedge solid edge onespacedesigner creo creo elements direct modeling autocad 3D mechatronica WTB

Functieomschrijving

•Als mechanical project engineer houdt je je voornamelijk zelfstandig bezig met het mechanisch ontwerpen en construeren van klantspecifieke machines en systemen, of aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande machines en systemen. Dit gebeurt in nauw overleg met de controls engineer.
•Je voert statische en dynamische berekeningen uit voor de ontwerpen, en je bent verantwoordelijk voor het uitdetailleren en construeren van de ontwerpen en het vervaardigen van productie- en montagetekeningen, pneumatische en (in mindere mate) hydraulische schema's.
•De mechanical project engineer zorgt verder voor het specificeren en bestellen van inkoopdelen, en de coördinatie van testactiviteiten.
•Je verzorgt ook instructies voor bijv. productie, montage, het instellen, het testen en het in bedrijfstellen, en je hebt frequent overleg met montage

 

Functie-eisen

•Opleidingsniveau HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica, met enige relevante werkervaring. Voor HBO starters zijn er ook voldoende mogelijkheden.
•Je hebt ervaring met Solidworks 3D CAD Design software.
•Als mechanical project engineer toon je verantwoordelijkheidsgevoel voor de technische kwaliteit van zowel het ontwerp als de uitvoering, je streeft naar perfectie en denkt continue in oplossingen en verbeteringen.
•Je beheerst de Engelse taal goed en je communiceert ook redelijk goed Duits. Je bent ook bereid om af en toe naar het buitenland te reizen.
•Voor frequent overleg met klanten, leveranciers en collega’s beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
•Woonplaats: binnen ca. 40 minuten van Veghel.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature