Zoek vacatures


Mechanisch Monteur

Titel: Mechanisch Monteur
Werkgever: V-NOM
Plaats: Gouda
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Maintenance Technician zorg je ervoor dat de lopende en geplande onderhoudswerkzaamheden binnen jouw werkgebied veilig en efficiënt worden uitgevoerd, waarbij de kwaliteit van het werk is geborgd. Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van onderhoudswerkzaamheden bestaande uit het regelen van vereiste vergunningen, verzamelen van het materiaal, het plannen van manpower en communicatie van de standaard werkmethoden aan het team. Tijdens de werkzaamheden controleer je op de naleving van de voorschriften en grijpt in wanneer deze in het geding zijn. Je lost knelpunten en problemen op en communiceert de voortgang van het werk. Een volledige en juiste administratieve afhandeling van de gedane onderhoudswerkzaamheden behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid.

Functie-eisen
  • In het bezit van een MBO diploma richting werktuigbouwkunde of een vergelijkbare technische of maritieme opleiding (Algemene Operationele techniek, Autotechniek, Scheepswerktuigkunde, Machinistenopleiding)
  • Kennis van onderhoudssystemen
  • Bij voorkeur kennis/ervaring met rotating
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, is noodzakelijk.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Sollicitatieprocedure

Vragen over de functie? Neem contact op met Rick Pouwelse op 010-2239621 of mail naar rick@v-nom.nl

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature