Zoek vacatures


Medewerker hoogspanning

Titel: Medewerker hoogspanning
Werkgever: Carriere
Plaats: Nederland
Provincie: Overijssel, Drenthe, Noord-Brabant, Limburg, Friesland, Zuid-Holland, Flevoland, Groningen, Gelderland, Zeeland, Utrecht, Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Organisatie
Voor verschillende opdrachtgevers, verpreid door het hele land, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de hoogspanning.

Heb je verstand van bovenstaande en kun/durf je te werken op grote hoogten? Dan zijn we op zoek naar jou. Wellicht kun je volgende week al aan de slag!

Wat houdt de functie in?
Als medewerker hoogspanning ben je voonamelijk werkzaam op grote hoogten en krijgt te maken met allerlei werkzaamheden met betrekking tot de spanningslijnen. Je kijkt de lijnen intensief na en verricht waar nodig diverse onderhoudswerkzaamheden.
Bij acute storingen weet je deze snel en effectief te verhelpen en ben je hierin stressbestendig.

De organiatie stelt je alle middelen beschikbaar voor de voorkomende werkzaamheden. Bij moeilijk bereikbare werkplekken, zijn er speciale voertuigen beschikbaar.

Wat vragen we van je?
  • Minimaal een afgeronde LBO techniek opleiding richting werktuigbouw
  • Mechanische werkervaring opgedaan (liefst binnen de energietechniek)
  • Je houdt van buiten werken en de hoogte is geen obstakel
  • Fysieke gesteldheid moet goed zijn ivm klimwerkzaamheden
  • Werkzaamheden zijn door heel Nederland en flexibele tijden

Wat bieden wij je?
Het salaris is zeer passend bij de functie en je kan je hier volop verder ontwikkelen. Dit kunnen we samen met jou afstemmen. Je werkt in een goed samenwerkend team en collegialiteit staat hierin voorop.

Voor meer info, kun je me altijd mailen of bellen. Mocht dit uiteindelijk niet helemaal passend zijn, kunnen we altijd vrijblijvend een gesprek aangaan. Geef je wensen aan en wij gaan voor je op zoek tot je een leuke baan hebt gevonden! Kortom, geen reden om niet te reageren.

Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.

Trefwoorden: lijnmedewerker, mechanisch, hoogspanning, werktuigbouw. 
Reageer op deze vacature