Zoek vacatures


Medewerker Insurance Native German

Titel: Medewerker Insurance Native German
Werkgever: Adecco
Plaats: ROTTERDAM
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
ROTTERDAM

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Als Medewerker Insurance draag je zorg voor een goede afhandeling van al het binnenkomende telefoon, email en chat verkeer ten behoeve van de Duitse insurance klantenbase. Een belangrijk onderdeel hierbinnen is de afhandeling van claims van de klanten. Voor de afwikkeling van claims zul je zowel inbound aks outbound telefonisch contact hebben met klanten, repair centers en netwerken in Duitsland. Daarnaast verricht je alle voorkomende administratieve werkzaamheden op de Insurance afdeling. Deze functie is zowel parttime (vanaf 24u per week) als fulltime beschikbaar en kan leiden tot een vaste aanstelling bij het bedrijf.

Profiel:
Je hebt ervaring in een klantenserviceomgeving of in de verzekeringsbranche. Callcenter ervaring is gewenst. Affiniteit met telecom.
Minimaal MBO werk- en denkniveau.Goed kunnen schakelenVloeiende (native) beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift aangevuld met Nederlands of Engels. Een Duitse test is onderdeel van de selectieprocedure.

Bedrijfsinformatie:
Onze relatie is een verzekeraar op het gebied van mobiele telefonie. Op dit moment zijn zij nog gevestigd in Amersfoort. In maart zullen zij verhuizen naar Rotterdam. Door de aankomende verhuizing zijn er vacatures ontstaan voor zowel FULLTIME als PARTTIME Duitstalige klantenservice medewerkers.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature