Zoek vacatures


Medewerker kwaliteit - Parttime

Titel: Medewerker kwaliteit - Parttime
Werkgever: Egga Food B.V.
Plaats: Ospel
Provincie: Limburg

Medewerker kwaliteit - Parttime


Bedrijfsomschrijving

Egga Food B.V. te Ospel handelt internationaal in eieren en eiproducten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het machinaal koken en pellen van eieren als het machinaal koken en verven van eieren.

 

Functieomschrijving

Als medewerker kwaliteit verricht u controles van grond- en hulpstoffen en eindproducten, bewaakt u de naleving van procedures en richtlijnen tijdens het productieproces, neemt u monsters van het product en de productieomgeving, begeleidt u de tracking en tracing van de producten en assisteert u bij de afhandeling van klachten. Uw draagt zorg voor een goede vastlegging van uw werkzaamheden en resultaten en verricht administratieve werkzaamheden voor de bewaking van de productie. Door het uitvoeren van zowel administratieve checks als kwaliteitscontroles speel je een belangrijke rol in het bewaken van onze hoogkwalitatieve producten.

 

Als medewerker kwaliteit maak je onderdeel uit van ons gedreven kwaliteitsteam, bestaande uit 3 personen. Als rechterhand van de kwaliteitsmanager adviseert en ondersteunt u hem bij de uitvoering, borging en continue verbetering van het kwaliteitsbeleid en assisteert u hem bij alle mogelijke werkzaamheden van de afdeling.

 

Functie-eisen

  • MBO werk en denkniveau.
  • Basiskennis van Microsoft Word en Excel.
  • Basiskennis van de kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Bereidheid om in drukke periodes flexibel inzetbaar te zijn en op basis van roulatieschema een dagdeel op zaterdag te werken.

 

Wij bieden

  • Een prettige werksfeer in een groeiend bedrijf.
  • Zeer afwisselende baan met toekomst perspectief.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Stuur je sollicitatiebrief met CV - bij voorkeur per email – naar onze afdeling personeelszaken