Zoek vacatures


Medewerker Platfom

Titel: Medewerker Platfom
Werkgever: Adecco
Plaats: SCHIPHOL
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
SCHIPHOL

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
VMBO

Werkzaamheden:
Vanaf het moment van binnenkomst van de vliegtuigen sta jij klaar om het in- en uitladen van het vliegtuig voor te bereiden en uit te voeren. Je plaatst pionnen, veiligheidblokken en sluit de Powerunit aan. Met behulp van diverse materialen zoals een bovenrijder, bagageband en rampsnake en spierkracht zorg je ervoor dat de bagage en overige vracht wordt uitgeladen. Je voert controle uit op de klaarstaande bagage en controleert of het label overeenkomt met het vluchtnummer. Je zorgt dat de bagage op de juiste wijze wordt verdeeld in het vliegtuig. Daarnaast draag je bij aan de algehele veiligheid op de luchthaven door juiste toepassing van Safety & Security regels.

Profiel:
Het betreft een functie op basis van wekelijkse roostering waarbij je in de zomer tussen de 20-40 uur werkt en in de winter 16-28 uur. Wij nodigen kandidaten met een parttime beschikbaarheid ma t/m zo 07.00-13.00 en 19.00-23.00 van harte uit ook te reageren.
VMBO niv 2 of gelijkwaardig middelbaar onderwijs met diploma, Rijbewijs B, min. 18 jaar, goede beheersing van de Nederlandse taal, computervaardigheden, goede fysieke gesteldheid. Screening maakt onderdeel uit van de selectie dus onbesproken gedrag is vereist.

Bedrijfsinformatie:
Voor de KLM zijn wij op zoek naar Platform medewerkers! Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de buitenlucht op een van de mooiste plekken van Nederland? Heb je een passie voor de luchtvaart en vliegtuigen? Dichterbij kom je niet! Op het KLM platform op Schiphol is geen dag hetzelfde!

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature