Zoek vacatures


Medewerker Sales Binnendienst

Titel: Medewerker Sales Binnendienst
Werkgever: Adecco
Plaats: DOETINCHEM
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
DOETINCHEM

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Samen met verkoopcollega’s, de projectmanager en de technische afdelingen werk je technische ontwerpen uit tot passende offertes. Een projectmatige aanpak en bewaking is daarbij leidend. Je hebt regelmatig per e-mail of per telefoon contact met klanten en agenten om hen te ondersteunen. Door actief te luisteren en goed te analyseren ben je in staat om de behoeften van de klant te vertalen naar concrete oplossingen. Tenslotte rapporteer je de voortgang van lopende trajecten aan de collega's in de buitendienst. Je voert verkoopondersteunende activiteiten uit en ga je vanuit een interne rol actief op zoek naar nieuwe markten en kansen, hierbij gebruikmakende van Internet/Google.

Profiel:
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een internationale technische verkoopomgeving, bij voorkeur in een B2B omgeving.
Je hebt een opleiding op MBO/HBO niveau enb beheerst de Engelse en Duitse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Frans is een pre.

Bedrijfsinformatie:
Onze relatie is een dynamische onderneming die al meer dan 90 jaar bestaat. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwij machines voor de groente- en aardappelverwerkende industrie.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature