Zoek vacatures


Medior Process Technologist

Titel: Medior Process Technologist
Werkgever: Danone Nutricia Research
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature


Danone is een "Fortune Global 500" bedrijf en een van de meest succesvolle organisaties op het gebied van gezonde voeding. "Via voeding een bijdrage leveren aan de gezondheid van zoveel mogelijk mensen, overal ter wereld." Dat is de missie van Danone waarop al onze activiteiten zijn gebaseerd en waarvoor 2500 medewerkers in Nederland en 100.000 wereldwijd zich dagelijks inzetten. Wij zijn ervan overtuigd dat Danone ook jou "Something Special Inside" biedt. Onze diversiteit tussen de divisies en functies bieden jou uitstekende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamische omgeving.

Nutricia Research is een Onderdeel van Danone. Onze producten worden verkocht onder de merknamen Nutricia, Milupa, SHS, Dumex en Blédina, onder andere. Optimale benutting van onze talrijke internationale preklinische en klinische samenwerkingen, willen we nieuwe voedingsinterventie mogelijkheden te identificeren.

Nutricia Research Centre for Specialised Nutrition, gevestigd in het Utrecht Science Park is een ‘state of the art' Life Science innovatiecentrum voor de ontwikkeling van nieuwe productconcepten voor Early Life Nutrition (ELN) en Advanced Medical Nutrition (AMN). Wij creëren formules die klinisch bewezen gezondheidseffecten verlenen aan kwetsbare consumenten - zuigelingen, peuters, ouderen en patiënten. Voor de Pilot Plant van de Processing & New Technology Nutrition afdeling, zoeken we een:

Medior Process Technologist (fulltime)

Jouw missie
Als Medior Process Technologist assisteer je in verschillende onderzoeken van de divisies Early Lif Nutrition and Advanced Medical Nutrition, hiervoor gebruik je verschillende procestechnologie apparatuur. Belangrijke interacties met de afdelingen productontwikkeling en procesontwikkeling zal je in staat stellen om hun behoeften te vertalen naar proces-instellingen.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Uitvoering van verschillende trials die worden aangeleverd door productontwikkeling en procesontwikkeling;
 • Rapportage en interne communicatie van de trials;
 • Verzorgen van een veilige omgeving;
 • Verantwoordelijk voor het besturen van verschillende Pilot Plant apparatuur;
 • Proactief benaderen van product ontwikkeling en proces ontwikkeling om de trial opzet continue te verbeteren.


Je werkt nauw samen met diverse collega's waarmee je afstemt over de proefopstelling en instellingen. Ook verwachten we dat je proactief meedenkt en met verbetervoorstellen komt. Op basis van deze besprekingen kom je met verbetervoorstellen.

Jouw profiel

 • Afgeronde MBO opleiding in de richting levensmiddelentechnologie;
 • 2 - 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijk functie;
 • ‘hands on' mentaliteit;
 • Toegewijd en betrouwbaar in je werkhouding;
 • Toont initiatief en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Teamspeler, maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken;
 • Creatief en je kan "out of the box" denken;
 • Vloeiend in het Nederlands en redelijk in het Engels.


Ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Koos Wurzer (Recuiter) op +31646951030 of solliciteer direct via de 'Solliciteer' button. Sollicitaties per e-mail nemen wij niet in behandeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Utrecht, Fulltime, Foodtechnology, Procestechnoloog.

Reageer op deze vacature