Zoek vacatures


Meewerkend productieleider composiet bewerking

Titel: Meewerkend productieleider composiet bewerking
Werkgever: Luba
Plaats: Medemblik
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Medemblik / Noord-Holland

Salaris:
€ 3000 tot € 3750 o.b.v. 40 uur per week

Opleiding:


Type:


Omschrijving:
Voor onze klantrelatie zijn wij op zoek naar meewerkend productieleider voor de afdeling composietbewerking. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling en je geeft leiding aan 5 tot 6 medewerkers. Je werkt nauw samen met de general manager en stemt hier de productieplanning mee af. Jij bent vervolgens verantwoordelijk voor de uitvoering van deze planning en het aansturen van de mensen op jouw afdeling.Ook ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de verlofaanvragen en overige administratieve handelingen voor het personeel op jouw afdeling. Het administratieve proces zal ongeveer de helft van je tijd in beslag nemen, de overige helft ben je zelf aan het werk en ben je verantwoordelijk voor het bewerken van composiet ten behoeve van scheepsrompen.

Ervaring:
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je een afgerond MBO diploma, met als voorkeur in de richting van scheepsbouw. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring in de composiet bewerking. Aangezien het een leidinggevende functie betreft, is het een must een aantal jaar ervaring te hebben als leidinggevende.
Je hebt kennis van composietmaterialen en productieprocessen. Daarnaast ben je een teamplayer, enthousiast en heb je een systematische manier van werken. Je kunt snel schakelen en communiceert makkelijk met je eigen mensen, maar ook tussen de verschillende afdelingen. De voertaal van het bedrijf en jouw afdeling is Nederlands, dit beheers je dan ook uitstekend in woord en geschrift. Sommige communicatie gaat in het Engels, het is daarom ook belangrijk te kunnen communiceren in de Engelse taal.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature