Zoek vacatures


Meewerkend teamleider Software (PLC, SCADA)

Titel: Meewerkend teamleider Software (PLC, SCADA)
Werkgever: Ajilon
Plaats: Regio Rijnmond
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Regio Rijnmond

Werkzaamheden:
- Zelfstandig ontwikkelen en schrijven van PLC-, HMI-, Frequentieregelaar- en SCADA software voor besturingsinstallaties. - Planning en controle van de eigen werkzaamheden en die van de Software-engineers. (software schrijven, in bedrijf stellen en storingsdiensten). - Signaleren van knelpunten op het gebied van capaciteit, motivatie, discipline en werksfeer van mensen en middelen binnen de organisatie waarbij wordt gewerkt volgens de richtlijnen uit het VGM handboek. - Constructief overleg met klanten over het in bedrijf stellen en service. - Zorgt voor kwalitatief goede software, standaardisatie, bibliotheken, versiebeheer en contracten met softwareleveranciers. - Initieert en organiseert opleidingen tbv de software binnen de organisatie en Ontwikkeling van de eigen kennis en die van de Software-engineers. - Aanspreken van collega’s mbt het verbeteren van het functioneren van de organisatie eventueel in overleg met coördinatoren en leidinggevenden. - Verbeteringen doorvoeren die de taken van de afdeling Software efficiënter en effectiever doen functioneren voor zover deze geen financiële of personele consequenties hebben.

Profiel:
- Afgeronde HBO richting Electrotechniek; - minimaal 5 jaar ervaring als Programmeur; - Vak expert; - Engelse taal in woord en geschrift, Duitse taal in woord; - Kennis van Siemens S7, Mitsubishi, Allen Bradley; Competenties: - Klantgerichtheid, coach, organiserend vermogen, teamplayer, neemt iniatief, resultaatgericht, verantwoordelijk Wij bieden - Salaris maximaal € 4.700,- bruto p/m afhankelijk van kennis en ervaring - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. - Na een periode van 6-12 maanden de intentie om in vaste dienst te komen bij onze klant. (Detavast) Ajilon Engineering Ajilon Engineering bestaat volgend jaar 40 jaar en is gespecialiseerd in het engineeren van verschillende Installaties binnen Industriële Automatisering, Installatietechniek, Machinebouw en Bouwkunde. Naast onze eigen projecten ondersteunen wij onze klanten door middel van detachering, bemiddeling van interim specialisten, Detavast en Werving & Selectie. Onze kracht is onze technische kennis en jarenlange ervaring binnen verschillende technische disciplines, hierdoor weten wij de behoefte van talent en professionals uitstekend te matchen aan de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Reageren Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Junus Titarsole via; junus.titarsole@Ajilon.nl - 06-52367282 Wilt u op de hoogte blijven van al onze opdrachten / vacatures, voeg mij dan toe op Linkedin. https://www.linkedin.com/in/junus

Bedrijfsinformatie:
Onze klant is gespecialiseerd in advies, ontwerp en productie van hoogwaardige elektrotechnische panelen voor o.a. de On- en Offshore, Maritieme en Machinebouw Industrie. Ze hebben veel expertise in huis en staan in de markt bekend om hun hoogwaardige intelligente oplossingen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature